Zappa trainingen | Trainingen in presenteren

Checklist video's maken

Ga je aan de slag met video's en ga je ze zelf maken? 
Hoe handig zou het dan voor je zijn als je een checklist hebt die je snel inzicht geeft in je plan van aanpak.
Super toch!

Kijk naar de ervaringen van Eveline, Freek & Gerrie

Waarom is video zo belangrijk?

Al jaren help ik ondernemers en docenten om relaxt en met impact voor de camera te staan. In die tijd heb ik gemerkt dat veel mensen makkelijk spreken voor een groep kunnen staan en zodra ze voor een camera staan er heel wat andere dingen gebeuren.
De focus lijkt wel met 1000% aan te staan: hoe sta je voor een camera, welke woorden gebruik je, waar laat je je handen, wat is de juiste volgorde en vooral: hoe houd je die kijker geboeid? 

Geen nood. Het is een te leren vaardigheid die je, eenmaal onder de knie, veel plezier gaat opleveren. Je gaat resultaat zien en dat zien jouw kijkers ook. 

Filmen is nog nooit zo makkelijk geweest en nog nooit zo hot! De kwaliteit van de techniek is erg goed en met één druk op de knop wordt de film gemaakt en gedeeld. 

Video's worden steeds vaker ingezet in zakelijke context en online programma's, maar zeker om de buitenwereld te bereiken en mee te nemen in de insights van de organisatie. Het eenvoudig delen van producten, kennis missies en visies wordt op deze manier heel makkelijk. 

En bedenk: Hoe mooi je video's ook zijn, het komt altijd neer op je presentatie vaardigheden. 

Ik specialiseer mij al jaren in presenteren, Neuro Linguistisch Programmeren en hoe je invloed hebt via beeld en pas L deze kennis toe in het presenteren voor een camera.

Vanuit mijn ervaring kan ik je precies vertellen WAT (kennis) er online goed werkt, HOE (praktijk) het werkt en nog belangrijker: WAAROM (psychologie) het werkt. 

Marco C. de Bruin
Eigenaar van ZAPPA Trainingen

Marco verzorgde voor ons de workshop ‘Impact voor de camera’. We bleven niet lang zitten op onze stoel, want oefenen voor de camera is gewoon doen! Door een aantal keer gewoon iets te vertellen voor de camera over ons ontbijt of kerst, begonnen we er aardig aan te wennen. Wat interessant om te merken hoe anders je gaat doen als er een camera in de buurt is…

Merlijn Berkhout-Schippers

Haagse Vrouwen Zaken

Onze docenten hebben deelgenomen aan de training ‘Online video’s maken voor docenten’ die gegeven werd door Marco.

Marco werd als enthousiast en eerlijk ervaren, inhoudelijk deskundig en uitnodigend om veelvuldig filmpjes van jezelf te gaan maken.

Ze beëindigden alle vier hun evaluatie met ‘En nu meer gaan oefenen’.

Jeannette Beemster

Rino Zuid

Marco heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Hij is toegankelijk en je voelt je meteen thuis. Tijdens trainingen heeft hij veel kennis en kan snel schakelen.
Daarentegen is hij ook zeer direct en confronteert je met jouw ontwikkelingspunten. Ik vond dat in eerste instantie even wennen maar het werkt wel.
Een trainer die zijn ‘mannetje’ staat en veel voor me heeft betekent.
Bedankt Marco!!

Marijn Eggen

Sportbedrijf Rotterdam

Klaar voor betere camera presentaties?

Dus ga je zelf video's maken en je wilt even een one-page reminder om richting te krijgen voor je video's

Download deze gratis checklist video's maken

50% Complete

Je bent er bijna

Waar mag ik de checklist video's maken naartoe sturen?

Je krijgt WEKELIJKS een mail met tips, anekdotes en aanbiedingen

Close