Gratis e-books & checklist's

Ik raad je aan om zo snel mogelijk te starten met presenteren voor een camera. Elke dag een filmpje, al is het maar voor jezelf.

Hieronder heb ik al mijn gratis e-books en trainingsvideo's voor je neergezet.

Downloaden maar!

Gratis e-book

Impact voor de camera

Spreken voor een camera lijkt zo makkelijk, maar er kunnen ineens rare dingen gebeuren als mensen tegen een camera aan gaan praten. Het zal duidelijk zijn dat een camera geen enkele respons geeft. Zelfs geen kuchje, knipoog of lachje. Helemaal niets. En dat maakt het nog niet makkelijk om voor een camera overtuigend te zijn en de kijker te raken.

Gratis checklist

Checklist video's maken

Ga aan de slag met video's maken en ga je deze zelf maken?
Hoe handig zou het dan voor je zijn als je een checklist hebt die je snel inzicht geeft in je plan van aanpak? Super toch!

Gratis e-book

7 Strategieën om de aandacht te krijgen
én vast te houden

Aandacht krijgen is supe rmakkelijk. Kom in je blootje het kantoor binnen en je hebt zo de aandacht. Maar je wilt andere aandacht. Aandacht voor je verhaal. Verhalen waarin je kunt spelen met de inhoud en bewust van de aandacht die dit genereert.
Uiteindelijk gaat het om de connectie met je publiek. Beschouw ze als vrienden en maak contact.

Gratis checklist

Checklist presentatie voorbereiden

Een presentatie geven kan best spannend zijn. Een goeie voorbereiding is het halve werk. Hoe zou het voor je zijn om een checklist te hebben die je stap voor stap doorloopt om aan alles te denken, om aan alle facetten van het presenteren aandacht te geven?
Dat je écht alles goed hebt voorbereid en vol vertrouwen je presentatie gaat geven?