Zappa trainingen | Trainingen in presenteren

Overtuigend voor de camera staan en
je kijkers boeien van begin tot eind?

Ontdek hoe je aantrekkelijke video's maakt die jij zelf presenteert
Hoe je de aandacht vasthoudt in korte video's (30 min. is écht te lang)
Hoe je voorkomt dat je boodschap onduidelijk is
Hoe je spontaan en relaxt overkomt, authentiek dus
Hoe je de meest gemaakt presentatiefouten voorkomt
Hoe jouw mentale voorbereiding je gaat helpen
Hoe je direct interesse wekt met jouw eigen verhalen
Word vrienden met de camera: je gaat het geweldig vinden
Samen geschreven met Remco Claassen

Kijk naar de ervaringen van Eveline, Freek & Gerrie

Waarom is video zo belangrijk?

Al jaren help ik ondernemers en docenten om relaxt en met impact voor de camera te staan. In die tijd heb ik gemerkt dat veel mensen makkelijk spreken voor een groep kunnen staan en zodra ze voor een camera staan er heel wat andere dingen gebeuren.
De focus lijkt wel met 1000% aan te staan: hoe sta je voor een camera, welke woorden gebruik je, waar laat je je handen, wat is de juiste volgorde en vooral: hoe houd je die kijker geboeid? 

Geen nood. Het is een te leren vaardigheid die je, eenmaal onder de knie, veel plezier gaat opleveren. Je gaat resultaat zien en dat zien jouw kijkers ook. 

Filmen is nog nooit zo makkelijk geweest en nog nooit zo hot! De kwaliteit van de techniek is erg goed en met één druk op de knop wordt de film gemaakt en gedeeld. 

Video's worden steeds vaker ingezet in zakelijke context en online programma's, maar zeker om de buitenwereld te bereiken en mee te nemen in de insights van de organisatie. Het eenvoudig delen van producten, kennis missies en visies wordt op deze manier heel makkelijk. 

En bedenk: Hoe mooi je video's ook zijn, het komt altijd neer op je presentatie vaardigheden. 

Ik specialiseer mij al jaren in presenteren, Neuro Linguistisch Programmeren en hoe je invloed hebt via beeld en pas deze kennis toe in het presenteren voor een camera.

Vanuit mijn ervaring kan ik je precies vertellen WAT (kennis) er online goed werkt, HOE (praktijk) het werkt en nog belangrijker: WAAROM (psychologie) het werkt. 

Marco C. de Bruin
Eigenaar van ZAPPA Trainingen

Marco verzorgde voor ons de workshop ‘Impact voor de camera’. We bleven niet lang zitten op onze stoel, want oefenen voor de camera is gewoon doen! Door een aantal keer gewoon iets te vertellen voor de camera over ons ontbijt of kerst, begonnen we er aardig aan te wennen. Wat interessant om te merken hoe anders je gaat doen als er een camera in de buurt is…

Merlijn Berkhout-Schippers

Haagse Vrouwen Zaken

Onze docenten hebben deelgenomen aan de training ‘Online video’s maken voor docenten’ die gegeven werd door Marco.

Marco werd als enthousiast en eerlijk ervaren, inhoudelijk deskundig en uitnodigend om veelvuldig filmpjes van jezelf te gaan maken.

Ze beëindigden alle vier hun evaluatie met ‘En nu meer gaan oefenen’.

Jeannette Beemster

Rino Zuid

Marco heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Hij is toegankelijk en je voelt je meteen thuis. Tijdens trainingen heeft hij veel kennis en kan snel schakelen.
Daarentegen is hij ook zeer direct en confronteert je met jouw ontwikkelingspunten. Ik vond dat in eerste instantie even wennen maar het werkt wel.
Een trainer die zijn ‘mannetje’ staat en veel voor me heeft betekent.
Bedankt Marco!!

Marijn Eggen

Sportbedrijf Rotterdam

Klaar voor betere camera presentaties?

Wil je nu direct aan de slag met je video presentaties, zodat je video's gaat maken die aanslaan? Wil je jouw video's omvormen tot een video die aanspreekt en die kijkers graag willen zien en waar jij volkomen relaxt overtuigend kunt zijn en impact hebt voor de camera?

Download dan nu gratis dit 'Impact voor de camera' e-book!

50% Complete

Je bent er bijna

Waar mag ik het e-book naartoe sturen?

Je krijgt WEKELIJKS een mail met tips, anekdotes en aanbiedingen

Close