Incompany Trainingen

Voor bedrijven en organisaties verzorg ik, of mijn mede trainers, trainingen op maat. Je medewerkers moeten veelvuldig zichzelf presenteren, lesgeven of training geven via online diensten als Zoom, Teams, Canvas of Big Blue Button. 

Wat in live situaties als vanzelf ging is online heel anders.
Er gelden andere wetmatigheden en vaardigheden. En juist daarin traint ZAPPA Trainingen. 

Onze training online zijn maximaal een dagdeel, om de aandacht hoog te houden.  
Ons credo: Spelen, ontdekken & implementeren.

Webinars

Zoek je voor je webinar een inspirerend spreker over online presenteren, dan kan ik je helpen. 
Een presentatie varieert van 30 minuten tot 60 minuten. 

Online trainen
of lesgeven

Een training in hoe je online net zo goed les kunt geven of trainen als in een live situatie. Programma's zijn op maat en vanaf één dagdeel

Instructie filmpjes

Wil je instructiefilmpjes of een online training maken, dan dien je zeker vrienden te worden met de camera. Hoe je slim, snel en handig je smartphone hiervoor kunt gebruiken, wordt behandeld in deze training.

ZAPPA Trainingen is DISC gecertificeerd.

DISC is een laagdrempelig. relatief eenvoudige methode die inzicht geeft in je eigen gedrag en je communicatiestijl. 
Na het invullen van een vragenlijst ontvang je een rapport over jouw gedrag en communicatie. Dit rapport is een beginpunt.
Met DISC weet je hoe je dingen doet en hoe je communiceert. Je leert af te stemmen op de ander. Kortom: meer begrip en minder irritaties.

DISC is breed toepasbaar, bijvoorbeeld binnen teams en organisaties, in het leren kennen van jezelf en de ander, bij het begeleiden van individuen en bij werving en selectie procedures. DISC brengt voorkeursgedrag, talenten en communicatie in kaart. Het bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie. 
Heb je interesse in DISC, contact ons en we plannen een vrijblijvend gesprek in.