Zappa trainingen | Trainingen in presenteren

Mini-training presenteren 
voor slechts € 17

Deze mini-training bestaat uit 6 video's waarin ik je meeneem in basis vaardigheden van presenteren.
Eigenlijk regels die altijd gelden als je een verhaal over het voetlicht wilt brengen en mensen wilt overtuigen.

Dit is wat je zult leren

Hoe sta je voorbereid op het podium
Van KISS naar PISS geeft je alles
Ontwerp je presentatie en voorkom verassingen
Onthouden van je presentatie, hoe doe je dit?
En ze leefden nog lang en gelukkig, de ideale afsluiting

Een trainer die zijn mannetje staat

Marco heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Hij is toegankelijk en je voelt je meteen thuis. Tijdens trainingen heeft hij veel kennis en kan snel schakelen.Daarentegen is hij ook zeer direct en confronteert je met jouw ontwikkelingspunten. Ik vond dat in eerste instantie even wennen maar het werkt wel. Een trainer die zijn ‘mannetje’ staat en veel voor me heeft betekent. Bedankt Marco!!

Marijn Eggen

Sportbedrijf Rotterdam

Relaxte, duidelijke en eerlijke manier

Op een prettige en deskundige manier heeft Marco mij en mijn collega's de basisvaardigheden van het pitchen bijgebracht. Ondanks de verschillen van niveau/ervaring in de groep, is het hem gelukt iedereen een stap te laten zetten in zijn/haar ontwikkeling om voor een groep kort en bondig te presenteren. Zijn relaxte, duidelijke en eerlijke manier van werken vond ik heel prettig. Bedankt!

Tim van Putten

Rijkswaterstaat

Dit ben ik - Marco C. de Bruin

Oprichter en trainer van ZAPPA Trainingen

Van een studie MTS Elektronica via het Conservatorium en als professioneel componist en dirigent naar een loopbaan als presentatie-expert, met onder andere een NLP en DISC certificering. Dat klinkt misschien wat wonderlijk, maar deze achtergond heeft mij - Marco de Bruin - gemaakt tot wie ik ben. 

Dit ongebruikelijke pad zet ik in voor mijn trainingen. Dankzij deze weg heb ik heel goede ogen en oren ontwikkeld en hiermee observeer ik de sprekers die ik coach. Welke verhalen vertellen ze? Hoe nemen ze de toehoorders mee? Wat gebeurt er in communicatie? Het is oneindig boeiend om hierbij te kunnen helpen - om een spreker nog verder te laten groeien. 

De afgelopen jaren heb ik vele sprekers gecoacht. Hierdoor staat voor mij één ding als een paal boven water: Presenteren is meer dan je verhaal vertellen - het is jezelf laten zien. 

Jezelf laten zien als mens, met een verhaal waardoor toehoorders iets gaan doen, iets gaan laten of nooit meer vergeten. 

‘Spielerie machen’ is één van mijn speerpunten: alle dimensies van het presenteren spelenderwijs eigen maken. En voor elke spreker zijn er weer andere kansen en valkuilen. Niemand is hetzelfde.

Zelf heb ik alle stappen doorlopen. Ik weet precies waar je als spreker vast kan lopen en hoe je dat kan omzetten in creatieve oplossingen met kansen. Wil jij ook weten waar je groeikansen liggen? Je kunt vrijblijvend een persoonlijk gesprek met mij in plannen en dan nemen we jouw mogelijkheden door.