Keynotes door Marco C. de Bruin

Verschilmaker Marco C. de Bruin als spreker op je evenement, congres of relatiedag

Een keynote is een sessie van ongeveer 1 uur waarin ik veel voorbeelden geef en waarin er goed gelachen kan worden. Er is gelegenheid om vragen te stellen.

Deelnemers krijgen handige tips die ze meteen kunnen toepassen in bijvoorbeeld de onderneming of in een onderwijssituatie. Ik maak presenteren voor een camera simpel voor iedereen die online gezien wil worden. 

Ik neem de zaal mee op een ontdekkingstocht langs enkele eenvoudige toepasbare technieken die de kijkers van je video's meteen zullen beïnvloeden.

Je krijgt verrassende inzichten over het gedrag van je kijkers. Je snapt opeens wat er voor nodig is om ze te laten kijken naar je video's. Je snapt wat er nodig is om de aandacht te krijgen en nooit meer los te laten. 

Feedback op je eigen video's

Elke presentatie is maatwerk. We gaan inzoomen op de behoeftes die er zijn en er zullen een paar verassende kwartjes vallen over hoe je een video maakt én presenteert waardoor de kijker iets gaat doen, iets gaat laten of nooit meer vergeten.

Inzichten blijven goed hangen doordat ik werk met een interactieve lezingen. Ik verzoek de mensen altijd om iets te doen. Zodat er wat gedaan gaat worden. Zodat ze niet alleen in die stoel blijven zitten en luisteren, maar ook werkelijk actief bezig zijn. 

Over Marco C. de Bruin

Van een studie MTS Elektronica via het Conservatorium en als professioneel componist en dirigent naar een loopbaan als camera-presentatie-expert, met onder andere een NLP en DISC certificering. Dat klinkt misschien wat wonderlijk, maar deze achtergond heeft mij - Marco de Bruin - gemaakt tot wie ik ben. 

Dit ongebruikelijke pad zet ik in voor mijn trainingen. Dankzij deze weg heb ik heel goede ogen en oren ontwikkeld en hiermee observeer ik de sprekers die ik coach. Welke verhalen vertellen ze? Hoe nemen ze de toehoorders mee? Wat gebeurt er in communicatie? Het is oneindig boeiend om hierbij te kunnen helpen - om een spreker nog verder te laten groeien. 

De afgelopen jaren heb ik vele sprekers voor de camera gecoacht. Hierdoor staat voor mij één ding als een paal boven water: Presenteren voor een camera is meer dan je verhaal vertellen - het is jezelf laten zien, het gaat over communicatie.

Jezelf laten zien als mens, met een verhaal waardoor toehoorders iets gaan doen, iets gaan laten of nooit meer vergeten. 

‘Spielerie machen’ is één van mijn speerpunten: alle dimensies van het presenteren spelenderwijs eigen maken. En voor elke spreker zijn er weer andere kansen en valkuilen. Niemand is hetzelfde.

Zelf heb ik alle stappen doorlopen. Ik weet precies waarin je vastloopt als je voor een camera staat en hoe je dat kan omzetten in creatieve oplossingen met kansen. Wil jij ook weten waar je groeikansen liggen? Je kunt vrijblijvend een persoonlijk gesprek met mij in plannen en dan nemen we jouw mogelijkheden

Er zijn 2 verschillende lezingen mogelijk:

Lezing 1: Hoe je impact maakt voor de camera

Gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in het maken van video's voor het internet. Meer dan 200 video's maakte ik voor mijn online bedrijf 'Leren Componeren' en sindsdien heb ik niet stil gezeten. Voor de camera staan is, is voor mij een tweede natuur. 
Ook de vele trainingen die ik heb gegeven in camera-presentatie maken dat ik inmiddels weet welke valkuilen én welke kansen er zijn. 

Deze lezing is speciaal voor ondernemers die meer klanten willen of meer zichtbaarheid willen creëren met video.

Hoe het kijkgedrag van jouw doelgroep bepaald wat je zegt
Hoe het bepalen van je doel en doelgroep de inhoud van je video's bepaalt
Hoe je onvergetelijk wordt voor je klanten
Hoe je met storytelling de kijkers voor je wint
Hoe je klanten uitnodigt voor de volgende stap
Hoe presentatievaardigheden je gaan helpen in de boodschap overbrengen
Hoe jij gewoon jezelf kunt zijn voor de camera
Hoe je video inzet op je website en social media
Hoe klanten een klik met je krijgen, zodat ze meer geld uitgeven
Hoe je de volgorde van je verhaal aanpast aan je doelgroep

Lezing 2: Online trainingen maken

Het is super hip en helemaal van deze tijd om online programma's aan te bieden. Veel scholen, universiteiten en HBO's zetten dik in op blended learning en maken zo de leerstof digitaal. En ook steeds meer ondernemers bieden online trainingen aan. Groot voordeel is dat een online training lange tijd meegaat, het onbeperkt bekeken kan worden en je een extra dienst kunt aanbieden in je hele palet. 

Deze lezing zoomt helemaal in op de vraag:
Hoe maak ik een online training waarin video een belangrijke rol speelt.
Deze lezing is voor iedereen bedoelt die online trainingen gaat maken of een extra stap willen zetten in bestaande online trainingen. 

Hoe ontwerp je jouw lesplan
Hoe bepaal je de structuur van je modules en stappen 
Wat kun je doen om alle leerstijlen in je programma te verwerken
Hoe test je het programma, zodat je het maximale leerrendement eruit haalt
Hoe maak je het werkelijke programma maakt en filmt
Hoe bied je jouw online programma aan de juiste klanten aan
Welke technische tools en hulpmiddelen gebruik je
Hoe zet je jouw programma in de markt
Hoe maak je de stap naar een volgende online training

Tarief

Het tarief voor een interactieve lezing van Marco C. de Bruin is € 1247 exclusief 21% btw. Dit tarief is inclusief Q&A, en een feedbackronde waarin Marco persoonlijke tips geeft over video's / websites van deelnemers.

Marco geeft presentaties in het Nederlands en het Engels en zijn verhaal is vooral interessant voor ondernemers, de wereld van het onderwijs en ieder die met online video programma's het verschil wil maken. 

Er worden geen reis- of verblijfskosten in rekening gebracht bij presentaties op een locatie binnen Nederland.

Het aantal deelnemers voor presentaties en lezingen is onbeperkt

Alle presentaties en lezingen lenen is zich buitengewoon goed voor een online event

Voor een offerte of het inplannen van een belafspraak kun je contact opnemen via info@zappatrainingen.nl of bellen met 06 - 24 98 54 41.