LIVE Trainingen

Wat is er leuker dan een LIVE training waar we elkaar kunnen zien en horen. Natuurlijk met alle Corona maatregelen in acht nemend. 
Het zou zo maar kunnen zijn dat je opzoek bent naar een live training, waar ik ook echt aanwezig ben. En dat vind ik het allerleukst om te doen, maar dat is bijzaak. Onderstaande trainingen zijn heerlijk om live te doen en op maat te maken. 
Neem vooral contact op als je even wilt babbelen over een live training. 

Impact voor de camera

Zakelijke video’s worden steeds vaker ingezet om een boodschap te adresseren aan interne medewerkers, maar ook zeker om de buitenwereld te bereiken en mee te nemen in de insights van de organisatie. Het eenvoudig delen van producten, kennis, missies en visies van organisaties wordt op deze manier heel makkelijk.
En bedenk: Hoe mooi je video’s ook zijn, het komt altijd neer op je presentatie vaardigheden.

Zakelijk filmen met je smartphone

Filmen is nog nooit zo makkelijk geweest. De kwaliteit van de huidige smartphones is erg goed en met één druk op de knop wordt de film gemaakt. Er is geen filmploeg meer nodig, je kunt dit uitstekend zelf en het is nog goedkoper ook.

Video is hot! Zakelijke video's kunnen worden ingezet in alle marketing-uitingen van de organisatie: van product-presentatie tot een klant-interview of review, van een korte bedrijfsfilm tot een vloggende ondernemer of CEO.

Docenten voor de camera

Ook in het onderwijs wordt er veel ingezet op educatie via beeld. Sinds Corona is de leercurve van online lesgeven super stijl geworden. 
En natuurlijk kun je je mannetje staan, maar hoe maak je nu zulke video's of live sessies dat de studenten écht blijven kijken. 
Met deze training maak je daarin reuze stappen.